AtC1
Despre companie

Înființată în 1976 în Düsseldorf, Germania, AMK este o companie de familie specializată independentă de aproape 50 de ani, cu directorul general, aflat acum la a doua generație, domnul Nicholas von Korff.
AtC2
Despre companie

AMK, împreună cu partenerul său, a fost distribuitorul exclusiv al Carl Zeiss Meditec AG, Carl Zeiss MicroImaging GmbH și Carl Zeiss Industrial Metrology, precum și al altor companii internaționale de top în domeniul asistenței medicale și cercetării medicale, responsabile pentru Rusia, Ucraina, Kazahstan, Georgia, Azerbaidjan, Moldova, Armenia, Uzbekistan, Turkmenistan și Tadjikistan.
AtC3
Despre companie

După vânzarea afacerii cu peste 16 sucursale și 300 de angajați, AMK Management Services se concentrează pe cooperarea cu următoarele țări: Georgia, Azerbaidjan, Moldova, Uzbekistan, Turkmenistan și Tadjikistan în calitate de partener de distribuție exclusiv al Carl Zeiss Meditec AG și Carl Zeiss MircoImaging GmbH.
AtC4
Despre companie

Împreună cu angajații și partenerii de vânzări din aceste țări, precum și cu contacte puternice cu furnizorii internaționali din lumea occidentală, AMK s-a impus cu succes ca un partener de afaceri profesionist și de încredere.

AMK are mulți ani de experiență și este familiarizat cu specificul acestor țări. Au fost stabilite relații personale și a fost creată infrastructura necesară.
AtC5
Servicii

AMK operează în două direcții:

În primul rând, AMK oferă furnizorilor săi parteneri din lumea occidentală un parteneriat profesional și de încredere, care asigură o cooperare pe termen lung.

Toate transporturile internaționale către aceste țări sunt coordonate de biroul AMK din Düsseldorf și consolidate la depozitul din Düsseldorf/Hilden.
În al doilea rând, AMK este un coordonator de încredere pentru partenerii săi din domeniul vânzărilor, cu întreaga responsabilitate oferind soluții complexe folosind tehnologii înalte în următoarele domenii:
AtC6
Servicii

– Sisteme medicale de diagnostic și tratament, soluții în domeniul oftalmologiei și chirurgiei, sisteme imagistice pentru neurochirurgie, chirurgie ORL, precum și stomatologie și radioterapie intraoperatorie pentru tratamentul cancerului.

– Știință / Microscoape pentru utilizare în biologie, medicină, farmaceutică, chimie și industrie

– Cercetare de baza

– Nanotehnologii / tehnologii semiconductoare, producție de microcipuri
AtC7
Servicii

Pentru toate proiectele de mai sus, AMK oferă servicii de instalare, instruire și garanție prin parteneri.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow